Ebruli Bülent Korkmaz

Gönderen FTH 5 Ocak 2011 Çarşamba 0 yorum

Ebruli'nin bugünkü program konuğu Galatasaray ve milli takımda forma giymiş eski futbolcu ve teknik direktör Bülent Korkmaz… Ebru Şallı konuğuyla keyifli bir sohbet gerçekleştiriyor.
Ebruli 5 ocak pilatesi izle, Ebruli 5 ocak 2011, Ebruli 5 ocak çarşamba
Ebruli'de, gündemdeki konular, sağlık ve spor alanındaki son gelişmeler, güzellik ve estetikte doğal yöntemler ele alınıyor.Programda ayrıca, organik yaşamın sırları, kişisel gelişim için yapılması gerekenler, aile kavramı, çocukların dünyası, kadın erkek ilişkileri ve alışveriş dünyası hakkında bilgi veriliyor.

Jack Bishop'un dört dörtlük hayatı, küçük kızının ansızın ortadan kaybolmasıyla bu soruların ekseninde dönmeye başlar. Jack, eskiden bağlı olduğu La Santa Muerte'nin bu işle bir alakası olduğunu düşünür ve kızını bulmak için bir medyumdan yardım alır. Ancak bazı şeyler kurcalamış olması çok da iyi sonuçlar doğurmaz!.
Orijinal Adı Not Forgotten
Yönetmen Dror Soref
Oyuncular Simon Baker
Paz Vega
Chloe Moretz
Claire Forlani
Sır Perdesi filmi, Sır Perdesi filmi izle, Sır Perdesi full izle, Sır Perdesi filmini izle, Sır Perdesi filmi online izle

İhanet Breach

Gönderen FTH 0 yorum

Büro, genç bir FBI ajanı Eric O'Neill'i, kıdemli ajan Robert Hanssen'in asistanı olarak işe başlatır. O'Neill'e, Hanssen'in cinsel sapkınlıkları olduğundan şüphelenildiği açıklaması yapılır ve genç ajandan patronu hakkında gizli bilgi toplaması istenir.

Zamanla Hanssen ve O'Neill dost olurlar. O'Neill, bütün çabalarına rağmen, Hanssen'in çifte hayat sürdüğüne dair bir ipucu bulamayınca, çareyi durumu onu bu göreve atayan Kate Burroughs'a anlatmakta bulur.
Orijinal Adı Breach
Yönetmen Billy Ray
Oyuncular Chris Cooper
Ryan Philippe
Laura Linney
Caroline Dhavernas
İhanet filmi, İhanet filmi izle, İhanet filmini izle, İhanet filmi full izle

Evli ve iki çocuk babası olan Şaban, çalıştığı fabrikadan maaşına zam isterken sakarlıkları yüzünden işten kovulur. Yeni bir iş aramasına rağmen bir türlü bulamaz. Bu arada hep eşi gibi çalışmak isteyen Necla bir sekreterlik işi bulur ve evin geçimini üstlenir. Evde roller bir anda değişmiş ve ortaya sıra dışı bir tablo çıkmıştır. Karı kocanın bu ilginç iş paylaşımı çevrelerinde de olay hale gelir.

Kemal Sunal ve Nevra Serezli, gülmeye doyamayacağınız muhteşem bir performans sergiliyor.
Yönetmen Kartal Tibet
Oyuncular Kemal Sunal
Nevra Serezli
Halit Akçatepe
Ayşen Gruda
Senaryo Kartal Tibet
Yapım Yahya Kılıç
Yapım Yılı 1985

Şendul Şaban filmi, Şendul Şaban filmini izle, Şendul Şaban filmi full izle, Şendul Şaban indirmeden izle

Kerem ve Ebru tesadüfen birlikte bulundukları bir partide tanışırlar. İlişkileri kısa sürede büyük bir aşka dönüşür ve evlenmeye karar verirler. Kararlarının ailelerine açıklayarak onları tanıştırmak üzere bir araya getirirler. Hesap etmedikleri tek şey, aslında aralarında neredeyse yüzyılı aşkın süren bir kan davsının varlığı olur...
Yönetmen Orhan Aksoy
Oyuncular Cüneyt Arkın
Filiz Akın
Ayfer Feray
Bülent Kayabaş
Senaryo Fuat Özlüer
Yapım Türker İnanoğlu
Yapım Yılı 1973

Acı Hayat filmi, Acı Hayat filmini izle, Acı Hayat filmi izle, Filiz Akın Acı Hayat izle, Cüneyt Arkın Acı Hayat filmi