Cengiz Semercioğlu, Full Ekran'da bu hafta Tolga Çevik ve Belçim Erdoğan'ı ağırlıyor.

Sekiz yıldır ekranlarda bir fenomen halini alan Full Ekran, Cengiz Semercioğlu'nun sunumu ile haftanın televizyon olaylarını, konuklarıyla değerlendiriyor. Diziler, oyuncular, programlar, en çok izlenenler, nostaljik görüntüler hepsi Full Ekran'da tartışılıyor.

Yönetmen bu hafta arkadaşı önce yine yeni bir kariyere başlatıyor ve dedektif olmasını istiyor. Kocası vefat eden bir kadını, katil olabileceği şüphesiyle sorgulayan Arkadaşım, elbette yine çetrefilli bir hikayenin içine düşüyor!

Programın ikinci bölümünde ise açık denizde özgürlüğünü arayan bir kaptan olarak Amerika'yı keşfediyor. Amerika kıtası ile birlikte aşka da rastlıyor. Ama elbette yine makûs talihi peşini bırakmıyor.

Komedi Dükkanı'nda bu hafta Asuman Krause, Tolga Çevik'e eşlik ediyor ve ikinci bölümdeki hikayede Amerika kıtasındaki kız olarak sahneye çıkıyor.

Zuhal Topalla İzdivaç 19 Ocak 2011 Full izle Zuhal Topalla İzdivaç 19 Ocak 2011 Full full izle, Zuhal Topalla İzdivaç 19 Ocak 2011 Full kaliteli izle,Zuhal Topalla İzdivaç 19 Ocak 2011 Full seyret Zuhal Topalla İzdivaç 19 Ocak 2011 Full

Batıl inançlarla savaşan bir imam...Genç ve idealist bir imam olan Zahit, hurafelerin halk arasında yaygın olduğu bir köye tayin olur. Özellikle Hz. Zekeriya'nın içinde saklandığına inanılan bir ağaç ibadet yeri gibi kullanılmaktadır.

Zahit, tüm bu hurafeleri ortadan kaldırmayı kendine görev edinir ve işe kurumuş ağacı keserek başlamaya karar verir.
Oyuncular Umut Sergin
Özge Ulusoy
Atilla Arcan
Emrullah Çamurdaş
Senaryo mehmet Uyar
Yapım Kanal 7
Yapım Yılı 2008
Dilek Ağacı filmi, Dilek Ağacı filmi izle, Dilek Ağacı filmini izle, Dilek Ağacı filmi full izle, Dilek Ağacı filmini online izle, Dilek Ağacı filmi izle kanal 7

Küçük yaşta ayrıldıkları için birbirlerini tanımayan bu iki zıt kardeşten Ali, kendisini bir çetenin önemli adamı gibi gösterip sağdan soldan haraç toplamaktadır. Annesi ile birlikte bir otel lobisinde tanıştığı Peri ve babası Nurullah Bey'e kendilerini zengin gibi tanıtırlar. Amaçları para sızdırmaktır. Bu arada oyununu anlayan çeteden kaçarken Veli ile çarpışır. Veli'ye de çok zengin biri olduğunu söyler ve onu da dolandırarak elindeki birikmiş başlık parasını alır. Daha sonra dolandırıldığını anlayan Veli, Ali'nin peşine düşer. Evinde kavga esnasında kendi babasının resmini görür.
Yönetmen Zeki Ökten
Oyuncular Kartal Tibet
Kadir İnanır
Gülşen Bubikoğlu
Atıf Kaptan
Ali Şen
Sami Hazinses
Mürvet Sim
Necdet Tosun
Senaryo Fuat Özlüer Erdoğan Tünaş
Yapım Erler Film
Yapım Yılı 1973

Telsiz kodu ise yakışıklıdır ve kısa süre sonra bu sayede tanıştığı kızla çıkmaya, ardından da evlenmeye karar verirler. Ancak hayat şartları nedeniyle iki tarafın ailesi de evlenmelerine karşıdır. Maddi imkansızlıklar ve önlerindeki bin bir zorlukla mücadele etmeye başlayan iki genci tirajı komik olaylar beklemektedir...

Yönetmen: Orhan Aksoy
Senaryo: İlhan Engin, Orhan Aksoy
Oyuncular: Kemal Sunal, Ayşegül Uygurer, Tuncer Sevi, Muharrem Gürses, Güzin Özipek, Hüseyin Kutman, Renan Fosforoğlu, Ülkü Ülker, Mümtaz Öner
Yapım: Osman F. Seden
Yıl: 1987

Sempatik sunucu Ezgi Sertel’in sunduğu Ezgi İle Şifalı Yemekler’e Salı günü Beslenme Uzmanı Emine Şahin konuk oluyor. Şahin, hastalıklar ve hastalıklarda beslenmenin önemi üzerine verdiği bilgilerle ekrana geliyor. Ezgi İle Şifalı Yemekler 18 ocak 2011 salı izle, Programın mutfak bölümünde bir yarışma programında Türkiye’nin sevgisini kazanan Mevlüt ve annesi Naciye Hanım Konya yemeklerinin yapımıyla izleyicilerle birlikte oluyor.

Kanal 7 ekranlarının vazgeçilmez sabah programı İkbal İle Hayatın İçinden’e bugün Türk Halk Müziği sanatçısı Yağız konuk oluyor. İkballe hayatın içinden 18 ocak 2011 salı izle, Yağız, en güzel türkülerini seslendiriyor. Programda ayrıca Balık Uzmanı Süleyman Dilsiz kokusuz balık pişirme, saklama ve temizleme konusunda merak edilenleri cevaplıyor.

İkbal İle Hayatın İçinden’le her sabah ekranda sevinci, hüznü, mutluluğu ve umudu paylaşmaya hazır olun! Bugünkü programsa sanatçı Yağız birbirinden güzel parçalarıyla ekrana geliyor. Programda Balık Uzmanı Süleyman Dilsiz balık pişirmenin, temizlemenin ve saklamanın püf noktalarını izleyiciler için açıklıyor. Programda ayrıca Meltem Açıkel evde buzdolaplarını verimli ve iyi kullanma ile ilgili önemli bilgiler veriyor.

Sunuculuğunu Nur Viral ve Beyin ve Sinir Cerrahı Op. Dr. Gökhan Özçınar’ın yaptığı Bizim Doktorlar’a Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Hüsnü Güven Erdoğ ve Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Necmettin Kutlu konuk oluyor. Programda varis tedavisi ve estetik cerrahide kullanılan son teknoloji konusunda önemli bilgiler veriliyor.