Teke Tek Özel İlber Ortaylı İzle

Gönderen FTH 6 Ocak 2011 Perşembe 0 yorum

Fatih Altaylı ve Murat Bardakçı'nın birlikte hazırlayıp sundukları Teke Tek Özel'de bu akşam, Türk hukuk tarihi, Osmanlı hukuk sistemi ve af konuları ele alınıyor. Programa konuk olarak ise Türk tarihçiliğinin önde gelen adı ve son günlerin popüler ismi Prof. Dr. İlber Ortaylı katılıyor.

Osmanlı hukuk sisteminin temelleri ne zaman, nasıl atıldı?
Kadılık sisteminde mahkemeler ne şekilde görev yapardı?
Cezalar neye göre belirlenir ve nasıl infaz edilirdi?
Eski dönemde davalar ne kadar zamanda sonuçlanırdı?
İslam hukukunda ve Osmanlı'da "af" uygulaması var mıydı?
Teke Tek Özel, tüm bu sorulara İlber Ortaylı'yla birlikte yanıt arıyor.
Teke Tek Özel 6 ocak, Teke Tek Özel 6 ocak 2011 izle, Teke Tek Özel İlber Ortaylı, Teke Tek Özel 06.01.2011

Gülseren öksüz ve babasıyla yaşayan bir genç kızdır. Üvey annesi ve üvey kardeşi genç kıza hizmetçi gibi davranırlar. Üvey annesi yaşadıkları köşkü ünlü yazar Necip Bey’e satar. Bir gece sağanak yağmurda evden kaçan genç kız eski köşklerine gider. Köşkteki adamı doktor zanneder ve arkadaş olurlar. Gülseren'in üvey ablası Necip Bey’e sahip olmak için planlar yapar. Genç adamın doktor olmadığını öğrenen Gülseren yıkılır.
Yönetmen Nejat Saydam
Oyuncular Hülya Koçyiğit
Kartal Tibet
Suzan Avcı
Osman Alyanak
Senaryo Nejat Saydam
Yapım Acar Film
Yapım Yılı 1968
Sarmaşık Gülleri film izle, Sarmaşık Gülleri filmi, Sarmaşık Gülleri filmini izle, Sarmaşık Gülleri filmi full izle, Sarmaşık Gülleri filmi nline izle

LATİF DOĞAN EN BEĞENİLEN TÜRKÜLERİNİ FLASH TV İZLEYENLERİ İÇİN SESLENDİRECEK. LATİF DOĞAN'LA KÜSTÜM SHOW'UN BU HAFTAKİ KONUKLARI ABİDİN BİTER VE SEHER DİLOVAN, LATİF DOĞAN İLE KÜSTÜM SHOW 6 OCAK PERŞEMBE AKŞAMI 20:25'TE FLASH TV'DE...
Küstüm Show 6 ocak izle, Küstüm Show 6 ocak 2011, Küstüm Show 6 odak full izle, 6 ocak Küstüm Show bölümü 1zle

Molly'nin zengin olma hayalleri hüsranla sonuçlanır! Molly'nin zengin olma hayalleri hüsranla sonuçlanır!Molly; dokuz yaşında, bilgisayar konusunda yetenekli ve merak duygusu gelişmiş bir kızdır. Bir gün Nijeryalı bir diplomattan üç milyon dolar kazanacağını vaat eden bir e-posta alır.
Orijinal Adı EZ Money
Yönetmen Dan T. Hall
Oyuncular Lisa Baldwin
Micah Shane Ballinger
Ethel Booth
Ran Burns
Kolay Para filmi, Kolay Para filmini izle, Kolay Para filmi izle, Kolay Para filmi full izle

Saba Tümer'le Bu Gece'de Balet Tan Sağtürk ve Milli Yüzücü Derya Büyükuncu 'Yok Böyle Dans'ı anlatıyor.
Ayrıca Lale Roche programda; iş yerinde çalışırken, evde ev işi yaparken yapabileceğimiz egzersizlerden bahsediyor. Saba Tümer'le Bu Gece 6 Ocak 2011 perşembe İzle
Programda ayrıca 40 yıldır Amerika'da yaşayan ve Amerika'nın yeni Frank Sinatra'sı olarak tanınan Gazeteci Doğan Uluç'un oğlu sanatçı Simavi Uluç, Türkiye'deki albüm hazırlığını anlatıyor.

Gülin Yıldırımkaya ile HT Gündem 6 ocak 2011 bugün ünlü piyano sanatçımız Anjelika Akbar'ı ağırlıyor.

Son albümüyle aynı adı taşıyan "İçimdeki Türkiyem" kitabında neler anlattı? Kitabı film yapma projesi hangi aşamada? Neden başrolde kendisi oynamak istiyor, daha önce oyunculuk deneyimi oldu mu? Tasavvufla nasıl tanıştı, onu etkileyen en önemli özelliği ne oldu? Ünlü Türk şairi Nazım Hikmet'e olan hayranlığı ne zaman başladı? Klasik müzik sanatçıları kendilerini toplumdan ve diğer sanatçılardan üstün mü görüyor?