Farklı yemek tariflerinin verildiği ve hanımlar için pratik önerilerin sunulduğu programda, bol bol da sohbet var. Yeşil Elma'ya konuk olarak katılan sanat ve televizyon dünyasının ünlü isimleri Oktay Aymelek'le birlikte mutfağa girip, hünerlerini sergiliyorlar.
zeytinyağlı brüksel lahanası tarifi, tavuk külbastı tarifi, elmalı kereviz salatası tarifi, bamya çorbası tarifi, patatesli karışık peynirli poğaça tarifi, yanık revani tarifi, örgü tatlısı

Jale Binay'la Sabah Kahvesi; birbirinden değerli konuklar, müzik, aktüalite ve hayata dair farklı konularla sabahlarınızı şenlendiriyor.

Alanında uzman isimler; sosyal hayatta, aile içinde veya çocuk yetiştirirken karşılaştığınız problemlere çözümler sunuyor. Sağlıklı yaşama dair önemli tavsiyeler ve birbirinden lezzetli yemek tarifleri sizlerle buluşuyor.

Sevdiğiniz adam yeterince güvenilir biri mi? Nişanlısı cinayetle suçlanan, başarılı Avukat Laney, dostlarının ve meslektaşlarının itirazlarına rağmen sevdiği adamı savunmaya karar verir. Fakat bu kararı, nişanlısının hiç bilmediği karanlık yönlerini keşfetmesine neden olacaktır.
Orijinal Adı Her Fatal Flaw
Yönetmen George Mendeluk
Oyuncular Chris Kramer
Victoria Pratt
William B. Davis
Vincent Spano
Ölümcül Hata filmi, Ölümcül Hata filmi izle, Ölümcül Hata filmini izle, Ölümcül Hata filmi full izle

Fenerbahçe Samsunspor canlı izle, Fenerbahçe Samsunspor 16 ocak 2011 pazar, Fenerbahçe Samsunspor radyo dinle, fb samsun canlı izle, 16 Ocak Fenerbahçe Samsunspor canlı izle, Kanal d şifresiz 16 Ocak Fenerbahçe Samsunspor izle

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın deplasmanda Yeni Malatyaspor ile yapacağı maçın ardından Antalya’ya geçerek, ikinci yarı öncesi kamp yapacak olan Fenerbahçe, 16 Ocak Pazar günü Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor ile hazırlık maçı oynayacak.

Antalya Madran Stadında oynanacak olan Fenerbahçe Samsunspor maçı 16 Ocak Pazar günü saat 20:00'dan itibaren Kanal D ekranlarından canlı olarak yayınlanacak...

Fenerbahçe Samsunspor Ziraat Türkiye kupası maçı canlı izle ,Fenerbahçe Samsunspor Ziraat Türkiye kupası maçı online izle,Fenerbahçe Samsunspor Ziraat Türkiye kupası maçınaklen izle,Fenerbahçe Samsunspor Ziraat Türkiye kupası maçı indirmeden izle,Fenerbahçe Samsunspor Ziraat Türkiye kupası maçı izle,Fenerbahçe Samsunspor Ziraat Türkiye kupası maçı sonucu,Fenerbahçe Samsunspor Ziraat Türkiye kupası maçı seyret,Fenerbahçe Samsunspor Ziraat Türkiye kupası maçı canlı seyret,Fenerbahçe Samsunspor Ziraat Türkiye kupası maçı

Güneri Cıvaoğlu, Şüphe dizisinin üç önemli ismini ağırlıyor; Güngör Bayrak, Selin Demiratar ve Serkan Altunorak bu hafta, Şeffaf Oda'da Şüphe'yi anlatıyorlar.

Selin Demiratar, ilk bölümde boynuna saplanan kurşunun etkisini anlatıyor.
Güngör Bayrak'la Selin Demiratar gerçek hayatta neden iyi anlaşamıyor?
Diğer oyuncuların Selin Demiratar'la tanışmaları nasıl gerçekleşti?
Şüphe'de gelecek bölümler olaylar nasıl şekillenecek?
Şeffaf Oda 16 ocak izle, Şeffaf Oda Selin Demiratar izle, Şeffaf Oda 16.01.2011 izle, Şeffaf Oda 16 ocak 2011 izle