Ayna İtalya İzle

Gönderen FTH 7 Ocak 2011 Cuma 0 yorum

Ayna'nın birbirinden renkli görüntülerle dolu İtalya macerası, kaldığı yerden devam ediyor. Bu haftaki İtalya serüveni, Vatikan'a kadar uzanıyor.

Roma'daki heykel, yalancıların elini ısırıyor. "Bocca Della Verita" Türkçe adıyla "Hakikatın Ağzı" isimli heykelin ilginç öyküsü, Ayna'da ekrana geliyor. Rivayete göre, bu heykel yalan söyleyen kişi elini heykelin ağzına sokarsa, onu ısırıyor. Ayna, adeta bir yalan makinesini andıran bu heykelin hikayesini izleyicilerle paylaşıyor.

Komutan'ın güveni boşa mı çıkıyor? Berivan, Komutan'a daha rahat ulaşabilmek ve ona yakın olabilmek için, teslim olmuştur. Berivan'a kendi arkadaşları bile inanmakta hatta onu hain sanmaktadırlar. Ancak kötü planlarından kimsenin haberi yoktur. Herkesin güvenini kazanıp Komutan'a en yakın olduğu zaman onu öldürmeyi düşünmektedir.

Şefkat tepe 8. bölüm izle, Şefkat tepe 8. bölüm seyret, Şefkat tepe 8. bölüm full, Şefkat tepe 8. bölüm online izle, Şefkat tepe 8. bölüm izle full, Şefkat tepe 8. bölüm hd divx seyret, Şefkat tepe 8. bölüm tekparça, Şefkat tepe 8. bölüm fragman, Şefkat tepe 8. bölüm dizi izle, Şefkat Tepe 15 ocak izle, Şefkat Tepe 8. bölüm izle Küre TV

Ali, askerdeyken bir kaçakçıyı vurur ve terhis olduktan sonra da bu olayı unutamaz. Vurduğu kişinin ailesiyle tanışır. Aradan geçen zaman askeri, kaçakçının karısıyla evlenme noktasına getirir. Böylece genç adamın pişmanlığı farklı bir boyut kazanacaktır.
Yönetmen Zeki Ökten
Oyuncular Kadir İnanır
Selma Güneri
Senaryo Selim İleri
Yapım Özer Film
Yapım Yılı 1974
Askerin Dönüşü filmi, Askerin Dönüşü filmi izle, Askerin Dönüşü filmini izle, Askerin Dönüşü filmi full izle, Askerin Dönüşü online izle, Kadir İnanır Askerin Dönüşü filmi