Sır Filmini İzle

Gönderen FTH 15 Ocak 2011 Cumartesi 0 yorum

Yaşı küçük olan Colson, ağabeyini mahkumiyetten kurtarmak için suçu üstlenir ama on sekiz ay yerine beş yıllık bir cezaya çarptırılır. Hapisten afla çıkan Colson, agabeyi Eric'in yanına gönderilir. Eric kendisine çok güzel bir yaşam kurmuştur. İki kardeş birlikte çalışmaya başlarlar. Reane bazı cevapların peşine düşer ve kendisinden gizlenen gerçeğin, hayatını temelinden sarsmak üzere olduğunu keşfeder.
Orijinal Adı The Hidden
Yönetmen Brett Wagner
Oyuncular Kris Carr
Timothy Altmeyer
Todd Swenson
Cathy Doe
Michael Buscemi

Amerika'nın uzaklarında, hiçbir haritada yer almayan bir ada bulunur... Amerika'nın uzaklarında, hiçbir haritada yer almayan bir ada bulunur. Adanın kıyılarına ayak basıp sağ kalabilen insanlar, inanılmaz korkunç öyküler anlatırlar ve bir daha oraya ayak basmamaya yemin ederler ama gene de gelmeye devam ederler. Düzinelercesi gelir her gelen bir öncekinden daha cesur.
Orijinal Adı Mysterious Island
Yönetmen Russell Mulcahy
Oyuncular Kyle MacLachlan
Danielle Calvert
Gabrielle Anwar
Patrick Stewart

Gururlu ve delikanli Balıkçı Osman, annesiyle zar zor geçinmeye çalışırken, zengin ve kötü abi Muzaffer Tema ailesine sırt çevirmiştir. Feri Cansel'in öldürülen abisinin Muzaffer Tema'ya borcu vardır. Parayı Feri Cansel'den almak isteyen Muzaffer Tema'nin karşısına, kendi öz kardeşi Balıkçı Osman çıkacaktır.
Yönetmen Nejat Okçugil
Oyuncular Sadri Alışık
Feri Cansel
Muzaffer Tema
Benan Öz
Senaryo Safa Önal
Yapım İstanbul Ticaret
Yapım Yılı 1973

Türk sinemasının önemli oyuncu ve yönetmenlerinden olan Kartal Tibet'in başrolünü oynadığı filmde, bir şehit subayın oğlu ile onun öldüğünü düşünen annesinin öyküsü anlatılıyor.
Yönetmen Ertem Göreç
Oyuncular Kartal Tibet
Esen Püsküllü
Bülent Kayabaş
Nubar Terziyan
Senaryo Nurettin İrişen
Yapım Sezer Film
Yapım Yılı 1974

Korkunç Dev Ogre

Gönderen FTH 0 yorum

Korkunç dev Ogre...Şeytani Ogre, 1800'lü yıllardan beri başı beladan bir türlü kurtulamayan Ellensfor Kasabası'ndaki hakimiyetini sürdürmektedir.
Orijinal Adı Ogre
Yönetmen Steven R. Monroe
Oyuncular John Schneider
Ryan Kennedy
Katharina İsabelle
Brendon Fletcher
Korkunç Dev Ogre filmi, Korkunç Dev Ogre filmi izle, Korkunç Dev Ogre filmini izle

Serhat Mustafa Kılıç, stüdyo seyircisinin önünde tek başına sahneye çıkıyor; hayattan, takıntılarından, ilişkilerden ve başka her şeyden bahsediyor. İzleyenler gülmekten yoruluyor.

İnter Bologna maçını canlı izle, 15 ocak İnter Bologna maçı izle, İnter Bologna maçı iddaa yorumu, İnter Bologna free live, İnter Bologna 15.01.2011 - Maç 19:00'da başlıyacaktır. Lider İnter ligde zorlu dönemler geçirse de aradaki sıklet farkı çok büyük. Kendi sahasında ve seyircisi önünde İnter, düşme potasındaki rakibi karşısında rahat kazanır ve handikapı

Napoli -Fiorentina maçı izle,Napoli -Fiorentina maçı seyret,Napoli -Fiorentina maçı justin izle,Napoli -Fiorentina maçı hd izle,Napoli -Fiorentina maçı donmadan izle,Napoli -Fiorentina maçı kaliteli netten ize,Napoli -Fiorentina maçı izle seyret, Napoli Fiorentina maçını canlı izle, 15 ocak Napoli Fiorentina maçı canlı izle, Napoli Fiorentina iddaa yorumu, Napoli Fiorentina free live