Balıkçı limonları

Gönderen FTH 21 Mayıs 2011 Cumartesi



Servis tabağına marul yapraklarını yerleştirin. Limonları ortadan ikiye kesin. İçlerini küçük bir kaşık yardımıyla boşaltın. Altlarından ufak parçalar kesip, düzgün durmalarını sağlayın. Limonları salata yapraklarının üzerine yerleştirin. Diğer taraftan ton balığını çatalla iyice ezin. 3 tatlı kaşığı limon suyunu, haşlanıp küçük doğranmış yumurtayı, tuzu, karabiberi ve mayonezi balığın üzerine ekleyin. Hepsini iyice karıştırın. Hazırladığınız bu harcı limonların içine doldurarak servis yapın. Tabakları özenle süslemeyi de ihmal etmeyin.

Malzemeler 6 Kişilik
* 6 adet marul yaprağı
* 6 adet limon
* 250 gr. ton balığı
* 3 tatlı kaşığı limon suyu
* 2 adet yumurta
* 3 çorba kaşığı mayonez
* 1 çay kaşığı karabiber
* Tuz

0 Responses to Balıkçı limonları

Yorum Gönder