Soğanı yarım ay şeklinde, sivri biberleri halka halka, domatesi ise küp küp doğrayın. Mantarları da dilimleyin. Sarımsağı doğrayın. Tencereye margarini koyup erittikten sonra hindi etini katın. Kendi suyuyla 5 dakika boyunca kavurun. Soğan, sarımsak ve sivri biberleri ilave edip, 5 dakika daha kavurun. Domatesleri ve temizlenmiş mantarları da ilave edin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayıp, tencerenin kapağını kapatın ve 15 dakika pişirin. Servis yapacağınız zaman, doğranmış maydanozu serpin.
Malzemeler 8 Kişilik
* 1 adet soğan
* 3 adet sivri biber
* 1 adet domates
* 1 diş sarımsak
* 2 çorba kaşığı margarin
* Yarım kg. kuşbaşı hindi
* 400 gr. mantar
* Tuz
* Karabiber
* Yarım demet maydanoz
0 Responses to Mantarlı hindi sote